Palvelut ja toimitusehdot

Merkkaustavat

Käytämme logojen merkkauksessa laserkaiverrusta puu-,- nahka-, muovi-, lasi-, kivi-, ja metallituotteisiin. Lasermerkkaus on yhä suositumpi merkkaustapa koska se on tuotteessa ikuinen.

Silkkipainamista käytetään erilaisten tekstiilituotteiden painamiseen. Menetelmä on edullisempi kuin brodeeraus ja mahdollistaa pientenkin yksityiskohtien painamisen. Silkkipainaminen sopii myös ns. kovien muovituotteiden pintojen painamiseen, kuten mainoskynät, sytyttimet, viivottimet, rullamitat jne.

Siirtokuvamenetelmää käytetään pienten yksityiskohtien ja useiden värien ollessa mukana.

Brodeerausmenetelmä sopii lähes kaikkien tekstiilituotteiden merkkaamiseen, kuten takkien, paitojen, pyyhkeiden, lippiksien, kassien ja reppujen sekä pipojen merkkaukseen.

Sokkopainaminen sopii hyvin nahkatuotteiden merkkaamiseen, kuten lompakot ja nahkavyöt.

Räätälöinti

Räätälöimme tuotteet asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tehdastoimitukset

Kauttamme saatte kaikki tuotteet tehdastoimitettuna. Tehdastoimituksiin asiakas valitsee itse tuotteen värin, logon, tuotelapun ja ulkoasun. Minimitoimitukset tuotteesta riippuen, esim. pyyhkeitä omalla kuosilla tilattavissa alkaen 100 kpl /erä.

Pyydä tarjous!

Toimitusehdot

Hinnat ilmoitettu euroissa. Hinnat ovat Alv 0%
Painatus, brodeeraus ja filmityö ym. kulut veloitamme erikseen, kulut vahvistetaan tilauksen yhteydessä.
Toimitusehtomme on vapaasti varastossa Tampereella. Tilaukseen lisätään rahtikulut.

Kuljetustapa sovitaan tilauksen yhteydessä, käytössämme ovat kaikki kuljetusyhtiöt, matkahuolto sekä posti. Mahdolliset huomautukset on tehtävä 8 päivän sisällä tavaran toimituksesta. Palautuksesta on sovittava JR-Tuote Oy:n kanssa tilauskohtaisesti.